Installation af solceller

Vi har stor erfaring i installation af solceller

Vi har i Harder El & Sikring stor erfaring i installation af solceller – både til erhverv og til privatkunder. Vores elektrikere udfører en sikker montering af høj kvalitet og til en god og fornuftig pris, der sikrer optimal udbytte af dit solcelleanlæg.

En investering i et solcelleanlæg tjener sig typisk  hjem efter 5-10 år afhængigt af, hvor stort dit husstandsforbrug er. Tilbagebetalingstiden varierer også i forhold til, hvornår jeres strømforbrug er størst. Bruger I typisk mest strøm of aftenen, kan det være en god ide at investere i et hybrid solcelleanlæg med batteri, så I kan opbevare al den elektricitet, der er genereret i løbet af dagtimerne.

Du kan desværre ikke få tilskud til solceller i 2022. Derimod kan du få håndværkerfradrag for håndværkerens arbejdstimer i forbindelse med monteringen. Kontakt os i dag, så kan vi i fællesskab finde den rigtige løsning.

Ring 51 32 07 18
Send mail
Harder el alarmer
Læs om vores alarmer
Læs om vores overvågning
Internet wifi
Læs om vores netværksløsninger

Meget kompetent og kvalitetsbevidst firma. Vi har følt os meget trygge og sikre i vores valg og vi vil helt klart anbefale firmaet til andre. Vi kan ikke sætte en finger på noget af det udførte arbejde. Søren er meget omhyggelig og alt bliver udført ned til mindste detalje. 5 store stjerner her fra.

Anne

De bedste anmeldelser til Søren for altid at yde top service – altid til rådighed – løsningsfokuseret og super behagelig at samarbejde med! Det giver tryghed som selvstændig at vide, at man altid kan ringe til Søren, og at man kan give fuld ansvar videre til ham!

Sisse

Harder El & Sikring er din lokale installatør af solceller