Hjem/Overvågningssystemer/Milesight overvågningspakke 4 kamera

Milesight overvågningspakke 4 kamera

 4.995,00 DKK

Denne Lite pakke fra Milesight er sammensat, så den passer til langt de flestes behov. Pakken er sammensat som en ‘Lite’ pakke, hvilket gør at de fleste også kan være med på prisen.

At vi kalder den ‘Lite’ pakken, betyder bestemt ikke at vi går på kompromis med Milesights kvalitetsprodukter. Med pakken får du et overvågningssæt, som giver super gode og skarpe billeder dag og nat.

Pakken indeholder:

4 stk. 2MP Dome Kamera

4 stk. netværkskabel 10m

1 stk. harddisk optager med 500GB harddisk

Beskrivelse

Milesights vandalsikrede Mini-Dome Lite kamera er udført i et slagfast IK09-klassificert hus der også er IP67-klassificeret.

Det egner sig rigtig godt til udendørs overvågning og andre steder hvor kameraet kan udsættes for hærværk. Kameraet har de nyeste IR-lysdioder med smart-IR funktion, Ultra Low-Light og Super WDR, kan kameraet levere overlegen billedkvalitet døgnet rundt.

Skarpe billeddetaljer

Med 2,8 mm ultra vidvinkel objektiv er kameraet i stand til at fange mere end 111° synsfelt, hvilket er branchens førende niveau. Selvom opløsningen er på 2,0 MP garanterer vi nogle helt fantastiske billeddetaljer med brede vinkler.

Livestream fra kameraet og se de skarpe detaljer her >>

Fleksible installationstilstande

Den veldesignede integrerede samleboks med Clamshell-strukturen, sikrer effektive og nemme installationer. Samleboksen giver mere plads til at gøre kabelsamlingen pæn, ligesom det er også er nemt at komme til. Ved hjælp af gummipropper og gummiringe, der garanterer IP67-klassificeret vejrbestandighed, giver den integrerede samleboks dig stabil drift under alle hårde vejrforhold.

Se vejledning og anbefalinger til privatpersoner og regler for virksomheder omkring registrering af kameraovervågning.
Registrering af overvågningskamera i POLCAM

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Milesight overvågningspakke 4 kamera”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Titel

Go to Top