Alarmer til erhverv

Det skræddersyede alarmsystem til virksomheder

Mange virksomheder er meget afhængige af optimal beskyttelse af dyrt udstyr eller uerstattelige virksomhedsdata. Et indbrud og tyveri kan sætte en virksomhed langt tilbage og kræve mange udgifter til erstatning og ekstra mange interne ressourcer for at komme tilbage på sporet.

Hos Harder El & Sikring ved vi, hvor vigtigt det rigtige alarmsystem er for jer som kunder. Derfor har vi lagt os i selen for at finde og udvælge det rigtige system til jer fra starten. Vi er forhandler af JABLOTRON alarmsystemer, der er en fleksibelt sikkerhedsløsning til de danske virksomheder.

JABLOTRON kan tilpasses de enkelte virksomheders situation, både når de gælder antallet af ansatte, antallet af adfelinger og zoner og tidspunkter på døgnet og ugen. Det er nemt at bruge for alle virksomhedens ansatte, da systemet kan kobles op på alle smartphones. Dette giver eksempelvis mulighed for at styre lys og adgangsporte gennem MyJABLOTRON-app’en.

Har I et specielt behov i jeres virksomhed, så er systemet så rigt på muligheder for skræddersyede løsninger, at vi net finder den rigtige til jer.

Vi tager gerne en uforpligtende snak, for at få sammensat den helt rigtige løsning til jeres virksomhed.

Ring 51 32 07 18
Send mail

Nem at betjene for alle

Harder El & Sikring er din lokale leverandør af AJAX alarmsystemer