Elektriker i Varde

Din elektriker i Varde til både privat og erhverv

Harder El & Sikring i Varde er din lokale elektriker, der gerne hjælper kunder i både Varde og Esbjerg Kommune. Vi udfører alt i el-arbejde til både privatkunder og erhvervskunder.
Søren Harder er uddannet elektriker, og har arbejdet med en masse forskellige områder, så som Landbrug, industri samt det private område. Derfor ved han, hvad der rører sig af smarte nye og energivenlige løsninger.
Der er derfor ingen opgaver som er for store, små eller for svær til os.

For os er det vigtigt altid at yde en kompetent og professionel service og få arbejdet udført til aftalt tid – og til aftalt pris.  Vi kender vigtigheden af levere det, vi har lovet og strækker os gerne for at finde en løsning på alle opgaver. Så har du brug for hjælp, så ring gerne for en uforpligtende snak.

Da vi også udfører opgaver indenfor netværk/internet, overvågning og alarmsystemer, så har vi mulighed for at finde den rigtige pakkeløsning til netop jeres behov.

Kontakt os allerede i dag, så kan vi i fællesskab finde den rigtige løsning.

Ring 51 32 07 18
Send mail
Harder el alarmer
Læs om vores alarmer
Læs om vores overvågning
Internet wifi
Læs om vores netværksløsninger

Meget kompetent og kvalitetsbevidst firma. Vi har følt os meget trygge og sikre i vores valg og vi vil helt klart anbefale firmaet til andre. Vi kan ikke sætte en finger på noget af det udførte arbejde. Søren er meget omhyggelig og alt bliver udført ned til mindste detalje. 5 store stjerner her fra.

Anne

De bedste anmeldelser til Søren for altid at yde top service – altid til rådighed – løsningsfokuseret og super behagelig at samarbejde med! Det giver tryghed som selvstændig at vide, at man altid kan ringe til Søren, og at man kan give fuld ansvar videre til ham!

Sisse

Harder El & Sikring er din lokale leverandør af netværksløsninger