Overvågning

Overvågningssystemer til privat og erhverv

Har du brug for overvågning, har vi gjort det nemt for jer at vælge det rigtige overvågningssystem i den rette størrelse. Hos Harder El & Sikring har vi valgt produkter fra Dahua.  Med et imponerende udbud af løsninger kan vi med stor sikkerhed finde den rette løsning til jer, hvad enten I mangler et overvågningssystem til virksomheden eller det private hjem.

Vi ved, at både høj billedkvalitet og nem betjening er vigtigt, når man skal vælge den bedste overvågning. Er uheldet ude, er man bedre stillet, hvis kvaliteten af optagelserne er tydelige og overbevisende. Det ved dem, man sikrer sig imod også, og derfor kan det rigtige valg af overvågningssystem være afskrækning nok.

Dahua har igennem flere år været en førende leverandør af overvågning til en bred vifte af brancher lige fra banker, butikker, skoler, hoteller ligesom til store udendørs arealer som parkeringspladser, stationer, lagerpladser mm. Den store viden og ekspertise har Dahua taget med over i løsninger til det private hjem. På den måde har også private kunder fået adgang til fleksible og avancerede løsninger – samtidig med nem betjening.

Kontakt os for en uforpligtende snak, for at få sammensat den helt rigtige løsning til din familie eller til virksomheden.

Ring 51 32 07 18
Send mail
Overvågning fra Harder El & Sikring

Høj opløsning – også i farver

Overvågning til din bolig…

Hikvision overvågning fra Harder El & Sikring

…og til din virksomhed

Overvågning fra Hikvision

Meget kompetent og kvalitetsbevidst firma. Vi har følt os meget trygge og sikre i vores valg og vi vil helt klart anbefale firmaet til andre. Vi kan ikke sætte en finger på noget af det udførte arbejde. Søren er meget omhyggelig og alt bliver udført ned til mindste detalje. 5 store stjerner her fra.

Anne

De bedste anmeldelser til Søren for altid at yde top service – altid til rådighed – løsningsfokuseret og super behagelig at samarbejde med! Det giver tryghed som selvstændig at vide, at man altid kan ringe til Søren, og at man kan give fuld ansvar videre til ham!

Sisse

Harder El & Sikring er din lokale leverandør af Hikvision overvågningssystemer