Alarmer til private

Det perfekte alarmsystem til det private hjem

Med og uden abonnement. Hos Harder El & Sikring ved vi, hvor vigtigt det rigtige alarmsystem er for jer som kunder. Derfor har vi lagt os i selen for at finde og udvælge det rigtige system til jer fra starten. Vi er forhandler af AJAX alarmsystemer, der efter vores mening dækker hele behovet for et alarmsystem til de danske hjem.

For de fleste familier er det vigtigt, at trygheden er i højsædet. Men det er også en vigtig faktor, hvor smart og tidsløst systemet er. AJAX er designet, så det passer ind i langt de fleste hjem og fås både i sort og hvid.

Det er nemt at bruge for alle familiens medlemmer, selv for børnene. Systemet kan kobles op på alle smartphones. Der er en meget nem og flot fjernbetjening, som børnene kan få, så de nemt kan deaktivere alarmsystemet, når de kommer hjem fra skole eller om aftenen.

AJAX alarmsystemer er kort sagt et smart, effektivt og pålideligt system, og derfor har alle vores medarbejdere et solidt kendskab til AJAX. Vi har stor erfaring og viden indenfor AJAX og hele sortimentet der omkring. Det er det mest smarte, elegante og pålidelige alarmsystem til dags dato.

Og hvis I står med nogle helt specielle krav til jeres bolig, så er systemet så fleksibelt, at det kan tilpasses langt de fleste behov.

Vi tager gerne en uforpligtende snak, for at få sammensat den helt rigtige løsning til jer og jeres familie.

Ring 51 32 07 18
Send mail

Sikkerhed til din bolig…

…i tidløst design

Meget kompetent og kvalitetsbevidst firma. Vi har følt os meget trygge og sikre i vores valg og vi vil helt klart anbefale firmaet til andre. Vi kan ikke sætte en finger på noget af det udførte arbejde. Søren er meget omhyggelig og alt bliver udført ned til mindste detalje. 5 store stjerner her fra.

Anne

De bedste anmeldelser til Søren for altid at yde top service – altid til rådighed – løsningsfokuseret og super behagelig at samarbejde med! Det giver tryghed som selvstændig at vide, at man altid kan ringe til Søren, og at man kan give fuld ansvar videre til ham!

Sisse

Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Søren/Harder el. I forbindelse med opsætning af vores videoovervågning, har Søren ydet en super god service og udført arbejdet over al forventning. Søren er nem at komme i kontakt med. Vi er meget tilfredse og vi giver Harder El/Søren 5 store stjerner.

Claus Mikkelsen

Harder El & Sikring er din lokale leverandør af AJAX alarmsystemer