Netværksløsninger

Hurtige og stabile netværksløsninger til boliger og bygninger i alle størrelser

Moderne familier er online stort set døgnet rundt i form af tv, IT og telefoni. Derfor skal skal tingene ikke alene virke, det handler også om, at netværket har den rigtige hastighed og kvalitet. Hos Harder El & Sikring ved vi derfor, hvor vigtig en god forbindelse er. Derfor stiller vi store krav til vores leverandører af netværksløsninger. Kun på den måde kan vi sikre jer det bedste, hurtigste og meste stabile netværk og wi-fi, der dækker alle steder.

Netværksløsninger til private hjem klarer vi fra start til slut. Både trådløse og ledningsførte løsninger planlægger vi sammen med jer ud fra familiens ønsker og behov. Derfor får du og din familie fremtidssikre løsninger uden at sælge dig teknik og hastigheder, du aldrig får brug for. Også når du mangler stabilt wifi i jeres sommerhus.

I netværksløsninger til erhvervskunder har vi ligeledes flere års erfaring både hos store industrikunder og mindre kontorlokaler og udlejningsejendomme.

For at kunne udbyde så bred en vifte af netværksløsninger arbejder vi udelukkende med de bedste mærker på markedet. Jamen er det ikke dyrt så? Nej tværtimod. Vi sikrer jer den løsning, I har behov for, skræddersyet så løsningen passer til jeres budget.

Mangler du hjælp til dit næste projekt, eller har du dårlig internetforbindelse derhjemme, så kontakt os på 51 32 07 18 eller skriv tilkontakt@harder-el.dk.
Så finder vi den helt rigtige løsning til jer.

Ring 51 32 07 18
Send mail

Access points fra Ubiquiti

Hurtigt og stabilt trådløst internet

Med den rigtige netværksløsning sikrer du dig hurtigt og stabilt trådløst internet i din bolig eller på kontoret. Og det er uanset størrelsen og udformingen af husets eller kontorets grundplan.

Med access points fra Ubiquiti kan du designe din netværksløsning ud fra, hvordan lokalerne er udformet og hvor mange access points, der dermed er behov for.

Det stilrene og diskrete design gør den velegnet til at montere i loftet eller på væggen. Her sikrer den også hurtigt og stabilt internet til flere etager.

Meget kompetent og kvalitetsbevidst firma. Vi har følt os meget trygge og sikre i vores valg og vi vil helt klart anbefale firmaet til andre. Vi kan ikke sætte en finger på noget af det udførte arbejde. Søren er meget omhyggelig og alt bliver udført ned til mindste detalje. 5 store stjerner her fra.

Anne

De bedste anmeldelser til Søren for altid at yde top service – altid til rådighed – løsningsfokuseret og super behagelig at samarbejde med! Det giver tryghed som selvstændig at vide, at man altid kan ringe til Søren, og at man kan give fuld ansvar videre til ham!

Sisse

Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Søren/Harder el. I forbindelse med opsætning af vores videoovervågning, har Søren ydet en super god service og udført arbejdet over al forventning. Søren er nem at komme i kontakt med. Vi er meget tilfredse og vi giver Harder El/Søren 5 store stjerner.

Claus Mikkelsen

Harder El & Sikring er din lokale leverandør af netværksløsninger